-->

28 Ocak 2013 Pazartesi

VANİLYALI BİSKÜVİ TARİFİ


Malzemeler


125 Gram Margarin ( yarım paket margarin)
2 Yemek Kaşığı Tereyağı(Tuzsuz)
1 Yumurta
1,5 Su Bardağı Pudra Şekeri
1 Çay Bardağı Süt
2 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Alabildiği Kadar Un

Hazırlanışı

Oda Sıcaklığında bekletilmiş margarin ve tereyağını, pudra şekerini, yumurtayı, sütü ve vanilyaekleyin. Sonra mikser yardımıyla orta ayarda karıştırın. Krema Kıvamına gelen karışımın içine unu ve kabartma tozunu da ekleyip elinizle yoğurun. Kulak memesi kıvamında hamur elde edin ve bekletmeden şekillendirin. 
 Önceden ısıtılmış  180 derecelik fırında, bisküvilerimiz hafif kızarana kadar pişirin.

 Afiyet Olsun:)


Hiç yorum yok: