Malzemeler
3 Yufka
1 Kalıp Beyaz Peynir
İsteğe Göre Maydanoz
1 Yumurta
1 Su Bardağı Sıvıyağ
1 Su Bardağı Yoğurt
2 Yemek Kaşığı Kabartma Tozu
Üzeri İçin Haşhaş
Hazırlanışı
Peynir harcını hazırlayın .Kabın içine yağı yumurta akını(sarısı yüzüne) ve kabartma tozunu ekleyip çırpın.Yufkanın birini tüm olarak açın yumurtalı yağlı harcı yufkanın üzerine yayın .Diğer iki yufkadada harcı kullanacağımız için hepsine yetecek şekilde yayın.Yufkayı üç parçaya kesin resimde görüldüğü gibi yapın.Dilerseniz farklı şekillerdede yapabilirsiniz.Önceden Isıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Afiyet Olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder