Malzemeler
1 Paket Margarin (oda ısısında)
1 Çay Bardağı Ayçiçek Yağı
1 Çay Bardağı Nişasta
1 Su Bardağı Toz Şeker
1 Yumurta
2 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Hazırlanışı
Margarini ,şekeri,sıvı yağı ve yumurtayı Karıştırma Kabına Alın. Margarini iyice ezin.Nişastayı ,Kabartma Tozunu Vanilyayı Ekleyin .Daha İyi Yoğurulması ve Pürüzsüz Bir Hamur Elde Edebilmek İçin Unu Azar Azar Ekleyip Yoğurun .Hamura Şekili Verdikten Sonra Önceden Isıtılmış 180 Derecelik Fırında Pişirin..Afiyet Olsun :)
Ben Kalıplarımı Belen'den Almıştım:) siz İsterseniz Bardak Altıyla Yada Tırtıl Uçlu (yıldızuçlu) kalıbınızla yapabilirsiniz .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder