TIRTIL KURABİYE TARİFİ
Malzemeler
1 Paket Margarin ( oda sıcaklığında yumuşamış)
1 Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Su Bardağı bardağı nişasta(biraz eksik)
1 Su Bardağı bardağı nişasta(biraz eksik)
1 Su Bardağı Pudra Şekeri
1 Yumurta
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
Alabildiği Kadar Un
Çikolata Damlası
Çikolata Damlası
Hazırlanışı
Yoğurma kabına yumurtayı , margarini ,şekeri ve sıvı yağı ekleyin. .Nişastayı ilave edip karıştırdıktan sonra kabartma tozu ,vanilya ve unu
ekleyin. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun.Kalıpla şekil verip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.Ortalarına çikolata damlası yerleştirin.
Önceden Isıtılmış 180 derece fırında pişirin.
Afiyet Olsun:)
Afiyet Olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder