-->

15 Kasım 2018 Perşembe

UN KURABİYESİ TARİFİ

UN KURABİYESİ TARİFİ





MALZEMELER
250 gram Bitkisel Yag (Vita, Evet Vs..)
250 gram Pudra Şekeri
Alabildiği Kadar Un 


HAZIRLANIŞI
Oda Sıcaklığında Beklettiğiniz yağı derin bir kaba koyun.Krema haline gelene kadar elinizle çırpın. Pudra şekerini ekleyip çırpmaya devam edin. Kulak memesi Kıvamına Gelecek Şekilde Unu Ekleyip Hamuru Yoğurmaya Devam Edin.Hamura İstediğiniz Şekli Verip Önceden Isıtılmış 180 Derecelik (Benim fırınımda 20 dakikada pisti ) Fırında Üzeri KIZARMAYACAK Şekilde Pişirin..
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok: