EİERPLäTZCHEN PASTACIK TARİFİ
EİERPLäTZCHEN PASTACIK NASIL YAPILIR?
Malzemeler
Yarım Paket (200 gr) eierplätzchen ( yumurtalı kıtır bisküvi)
1 Paket Krema sertleştirici( san-apart)
1 Paket Toz Krem Şanti
1 Kutu Krema
1 Paket Vanilya
1 Su Bardağı Süt(Bulamak İçin)
1-2 Su Bardağı Hindistan Cevizi
Hazırlanışı
Öncelikle çırpma işlemi yapacağınız çukur bir kasenin içine krema ,krem şanti , krema sertleştiri ve vanilyayı ilave edin.Sertleşip kıvam alana kadar mikser ile çırpın.Buzdolabında 15 - 20 dakika kadar bekletin.İki Ayrı geniş Kaseye Sütü Ve Hindistan Cevizini hazırlayın.Kremayı Buzdolabından çıkarın.Bisküviyi önce süte bulayın.Taşmayacak şekilde krema sürün ve bisküvi ile kapatın.Tekrardan süte ardından hindistan cevizine bulayın. Hepsini bu şekilde yaptıktan sonra 1 -2 Saat Buzdolabında bekletin.
Pembe yenilebilir Boncuk ile servis yapabilirsiniz..
Afiyet Olsun:)
( Kedi dili , Hanımeller , Eti burçak bisküvi ile de yapabilirsiniz.)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder