MEMLAH TARİFİ -TUZLU UN KAVURMASI TARİFİ- KAHVALTILIK -HATAY
MEMLAH TARİFİ -TUZLU UN KAVURMASI TARİFİ- KAHVALTILIK -HATAY
4 Yemek Kaşığı Tereyağı 5 Yemek Kaşığı Elenmiş Un 1 Tatlı
Kaşığı Tuz(silme) PÜF NOKTA: Unu Elerseniz Topaklanmaz sürülebilir
pürüzsüz bir kıvamı olur:) HAZIRLANIŞI Isıtılmış tavaya tereyağını
koyun.Tereyağı Eridikten sonra önce tuzu sonra elenmiş unu azar azar
ekleyerek sürekli ama sürekli karıştırın .Unun Rengi Koyulaşınca tavanın
altını kapatın.Çok Koyulaşmasına izin vermeyin. Isıya Dayanıklı Servis Tabağına Alın. Verdiğim Ölçülerle Kıvamı Tam Tutuyor Malzemeleri Arttırıp Daha Fazla Yapabilirsiniz Afiyet Olsun:) Hatay Kahvaltı Sofralarının Olmazsa olmazı diyebilirim
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder