MEMLAH TARİFİ -TUZLU UN KAVURMASI TARİFİ- KAHVALTILIK -HATAY
4 Yemek Kaşığı Tereyağı
5 Yemek Kaşığı Elenmiş Un
1 Tatlı Kaşığı Tuz(silme) PÜF NOKTA: Unu Elerseniz Topaklanmaz sürülebilir pürüzsüz bir kıvamı olur:)
HAZIRLANIŞI
Isıtılmış tavaya
tereyağını koyun.Tereyağı Eridikten sonra önce tuzu sonra elenmiş unu
azar azar ekleyerek sürekli ama sürekli karıştırın .Unun Rengi
Koyulaşınca tavanın altını kapatın.Çok Koyulaşmasına izin vermeyin.
Isıya Dayanıklı Servis Tabağına Alın.
Verdiğim Ölçülerle Kıvamı Tam Tutuyor Malzemeleri Arttırıp Daha Fazla Yapabilirsiniz
Afiyet Olsun:)
Hatay Kahvaltı Sofralarının Olmazsa olmazı diyebilirim:)#memlah#hataykahvaltısofrası#tuzluunkavurması# #kadınvebaşarı
Isıya Dayanıklı Servis Tabağına Alın.
Verdiğim Ölçülerle Kıvamı Tam Tutuyor Malzemeleri Arttırıp Daha Fazla Yapabilirsiniz
Afiyet Olsun:)
Hatay Kahvaltı Sofralarının Olmazsa olmazı diyebilirim:)#memlah#hataykahvaltısofrası#tuzluunkavurması# #kadınvebaşarı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder