-->

3 Şubat 2020 Pazartesi

REÇELLİ KURABİYE TARİFİ

REÇELLİ KURABİYE TARİFİ

 

 

MALZEMELER
125 gr (yarım paket)Margarin
1 Cay Bardağı Ayçiçek Yağı
1 Cay Bardağı Toz Şeker
1 Cay Bardağı Nişasta
1 Fincan Rende ayva receli
1 Yumurta
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Alabildigi kadar un

HAZIRLANIŞI

Margarini ,şekeri,sıvı yağı ve yumurtayı karıştırma kabına Alın.Kabartma Tozunu Vanilyayı Ekleyin .Daha İyi Yoğurulması ve Pürüzsüz Bir Hamur Elde Edebilmek İçin Unu Azar Azar Ekleyip Yoğurun .Receli ilave edip hamura iyice yedirin.Hamura istediginiz Şekili Verdikten Sonra yağlı kagıt serili fırin tepsisine dizin.Önceden Isıtılmış 180 Derece Fırında Pişirin..Afiyet Olsun :) #ayvarecelli#recellikurabiye#vanilyalıkurabiye #kurabiye #tatlıkurabiye#lezzetrium#sipariş #mersinpozcu #kurabiyesiparişi

Hiç yorum yok: